vriezer 1

Koelinstallatie vervangen?

Wij leveren en installeren ze graag voor u.  Bel ons direct 0184-642101 of vraag een offerte aan.

Koelcel en koelmotor door ons laten vervangen

Om u goed te kunnen helpen, hebben we wat gegevens van uw koelcel en kapotte koelmotor(buiten de cel) en verdamper(binnen in de cel) nodig.

Wilt u iets laten vervangen beantwoord deze vragen dan:

  • Wat zijn de inwendige afmetingen van uw koelcel, dus breedte, diepte en hoogte.
  • Wat voor soort koelmotor en verdamper hebt U nu. Is dat een koelmotor gemonteerd aan de wand van uw koelcel, of staat de koelmotor ergens anders, bijvoorbeeld buiten of in een andere ruimte.
  • Wat staat er op het typeplaatje op de koelmotor.
  • Wat staat er op het typeplaatje van de verdamper.
  • Hoeveel afstand is er tussen de koelmotor en de verdamper, daar kunt u het beste de koelleidingen voor volgen.
  • Neem van alles even een foto en mail of app die even.

De offerte

Wij installeren koelmotoren van de merken DWM Copeland, Bitzer, Frascold, 'L Unite Hermetique, Embraco, Silensys en Daikin, zodat u altijd de beste koelmotor voor uw koelcel binnen handbereik hebt. We adviseren en installeren het merk en type dat het beste bij uw koelcel past. Het is niet efficiënt om een veel te grote/zware koelmotor op een kleine koelcel te installeren, maar we installeren ook geen te kleine koelmotor omdat die niet goed zal werken. Na de installatie van de nieuwe koelinstallatie verlenen we 12 maanden volledige garantie, inclusief garantie op onderdelen, voorrijkosten en arbeidsloon. We willen immers niet terug moeten komen voor een garantie geval. Daarom installeren we alleen wat goed en nodig is voor uw koelcel.