Isomaster-sfeer2

Stekkerklare koelcel kopen?

Wij leveren en installeren ze graag voor u.  Bel ons direct 0184-642101 of vraag een offerte aan.

Zoekt u een professionele, energiezuinige en stekkerklare koelcel?

Wilt u een koelcel kopen die geschikt is voor in uw restaurant, slagerij, bakkerij, bloemenshop? Wij leveren en installeren stekkerklare koelcellen voor iedere branche.

Een stekkerklare koelcel is een koelcel die op een specifieke wijze is geïsoleerd, zodat hij energiezuinig is. De koelcel wordt geplaatst met geïsoleerde panelen, die perfect in elkaar passen. De panelen passen door iedere gewone deur, dus een stekkerklare koelcel bouwen we keurig in uw binnenruimte op. De energiezuinige koelmotor plaatsen we op of naast de koelcel, maar als dat vanwege warmte of geluid niet op of naast de koelcel kan, kunnen we die ook in een andere ruimte of zelfs buiten plaatsen. Wij installeren dus altijd een energiezuinig split-koelsysteem en geen energie slurpende kant en klare koelunit,  .

Onze kwaliteits koelcellen zijn standaard uitgevoerd met:

 • 80 mm. cfk-vrije geïsoleerde sandwichpanelen bekleed met witgecoate, verzinkte staalplaat (RVS als optie tegen meerprijs).
 • isolatiepanelen met de beste isolatiewaarde op de markt verkrijgbaar.
 • een draaideur van BxH 70 of 80 of 90 x 200 cm. met slot en noodopener.
 • een antislip vamelvloer met RVS dorpel.
 • een energiezuinig split koel-systeem bestaande uit een verdamper in de koelcel en een koelmotor op, naast de koelcel of zelfs buiten.
 • een digitaal regelpaneel met temperatuuraanduiding en 10 andere bedieningsfuncties.
 • vloerontluchtingsbalkjes onder de cel wanneer u de koelcel met geïsoleerde vloer koopt.
 • een inwendige hoogte van 210 of 240 cm.
 • vanaf 90 cm. breedte of diepte kan iedere cel per 15 cm. breder of dieper geleverd worden.
 • een koelmachine van een hoogstaand merk zoals o.a. Copeland, Embraco, 'L Unite Hermetique, Bitzer, Frascold, Daikin of Bioma.
 • indien gewenst een zeer stille koelmachine van Silensys, Daikin, Copeland of BIOMA
 • een verdamper van zeer goede kwaliteit zoals o.a. Searle, ECO, FrigaBohn of ROENest.

Tegen meerprijs kunnen wij de koelcel of vriescel van uw keuze uitvoeren met:

 • aluminium/kunststof rekwerk met 3 of 4 plateau's van 40, 50 of 60 cm. diep.
 • drukvereffeningsventiel in de koelcel.
 • RVS vloer in de cel.

Split-koelsysteem in plaats van kant-en-klare koelunit

Een split-koelsysteem bestaat uit twee losse componenten, namelijk de koelmachine en de verdamper. We monteren de verdamper in de koelcel en de koelmachine op of naast de koelcel, in een andere ruimte of buiten op uw dak. In een koelcel met split-koelsysteem kunt u hoeveelheden van 50 tot 100 kilo lekker snel inkoelen. Moet het product wat u in de koelcel brengt nog op de juiste temperatuur gebracht worden, en moet dat snel omdat anders de voedselveiligheid en de kwaliteit in het geding is, laat een professionele koelinstallatie installeren die ook veel zuiniger omspringt met dure energie.

U wilt toch gewoon ook 12 maanden volledige garantie op uw gekochte koelcel?

Zelf plaatsen/installeren lijkt makkelijk

Zelf een koelcel bouwen of zelf laten plaatsen door een handige Harry? Dat raden wij af, we praten hier over professionele koelcellen die behoorlijk wat geld kosten. Daarbij gaat het vaak over voedselveiligheid en de zorg van uw geproduceerde producten. Die wilt u natuurlijk veilig en koel op slaan!

Koeltechniek is veel lastiger dan u soms denkt. De isolatiepanelen kunt u beter ook aan ons overlaten want wij doen dat dagelijks. Wij doen het erg snel en heel erg goed, zodat de deur na een jaar ook nog goed sluit en u bespaart er veel tijd mee.

Ook onze stekkerklare koelcellen plaatsen wij graag zelf, want wij hangen geen kant en klare koelunit in uw koelcel, maar altijd een energiezuinig split-koelsysteem en dat moet door onze STEK-erkende monteurs gedaan worden.