shutterstock_609094430

Ontdek meer over ons bedrijf

Wij maken, leveren, bouwen en installeren al meer dan 30 jaar iedere koelcel en vriescel in de afmetingen die u maar wenst.

Van restaurants tot universiteiten

Wilt u een koelcel of vriescel kopen voor in uw slagerij, bakkerij, restaurant, eetcafé, fruitgroothandel, uitvaartbedrijf, boomkwekerij, bloemenwinkel, snackbar, vleesgroothandel, tuinbouw bedrijf, slaat u grondmonsters op, of verzorgt u de logistiek voor een medicijnen groothandel, wij zorgen ervoor dat u de zuinigste keuze maakt voor een scherpe prijs met volledige garantie.

Neem nu contact op en maak uw bedrijf compleet met onze koel/vries oplossing!

Garantie en kwaliteit

Wij leveren en plaatsen elke koelcel en vriescel onder volledige garantie. Onze garantie is 12 maanden, maar dan wel volledig. Daaronder vallen dus de voorrijkosten en het arbeidsloon. Wij horen u denken, dat is toch normaal? Nee, dat is absoluut niet gebruikelijk onder bedrijven.

Als leverancier aan consumenten is er de plicht zulke garanties te geven, maar leveranciers aan bedrijven geven zulke garanties vaak niet. Wij dus wel, lees maar eens de garantievoorwaarden bij de 'goedkope' koelcel aanbieder en u zult verstelt staan.

"Perfecte koel- en vriescel geïnstalleerd door de monteurs. We waren erg onder de indruk van het meedenken en de uitvoering!"

"Perfect bedrijf, gaven een zeer goed advies toen ik nu 3 maanden geleden een vriescel wilde kopen. Na de koop keurig op tijd leveren en installeren"

"Perfecte koel- en vriescel geïnstalleerd door de monteurs. We waren erg onder de indruk van het meedenken en het uitvoeren van de order door jullie. We zijn heel erg blij met beide cellen. Hartelijk dank"

"Mooie vriescel geleverd, doet het prima. De levering was op de afgesproken tijd en het installeren ging fantastisch goed en snel. Ik ben tevreden over jullie"