vriezer 1

Vriesinstallatie vervangen?

Wij leveren en installeren ze graag voor u.  Bel ons direct 0184-642101 of vraag een offerte aan.

Vriescel en vriesmotor laten vervangen

Wilt u een zogenaamde stekkerklare koelcel kopen voor in uw restaurant of voor in uw slagerij of bakkerij, of wilt u als boomkweker of uitvaartverzorger een koelcel kopen, wij leveren en installeren stekkerklare koelcellen voor iedere branche, dus ook voor U.

Maar wat is een stekkerklare koelcel eigenlijk? Het is niet zoiets als een koelkast die wij in zijn geheel even bij U binnen plaatsen, de stekker in het stopcontact steken en klaar. Nee, wij bouwen een stekkerklare koelcel op met geïsoleerde panelen die perfect in elkaar passen, waarin haken zitten die we om een nok in het volgende paneel draaien, zodat de koelcel goed dicht is en er geen onnodig energie verlies optreedt. 

De panelen passen door iedere gewone deur, dus een stekkerklare koelcel bouwen we keurig in uw binnenruimte op. De energiezuinige koelmotor plaatsen we op of naast de koelcel, maar als dat vanwege warmte of geluid niet op of naast de koelcel kan, kunnen we die ook in een andere ruimte of zelfs buiten plaatsen. Wij installeren dus ALTIJD een split-koelsysteem en geen kant en klare koelunit.

Om u goed te kunnen helpen, hebben we wat gegevens van uw kapotte vriesmotor(buiten de cel) en verdamper(binnen in de cel) nodig.

  • Wat zijn de inwendige afmetingen van uw vriescel, dus breedte, diepte en hoogte.
  • Wat voor soort vriesmotor en verdamper hebt U nu. Is het een vriesmotor gemonteerd aan de wand van uw vriescel, of staat de vriesmotor ergens anders, bijvoorbeeld buiten of in een andere ruimte.
  • Wat staat er op het typeplaatje op de vriesmotor.
  • Wat staat er op het typeplaatje van de verdamper.
  • Hoeveel afstand is er tussen de vriesmotor en de verdamper, daar kunt u het beste de koperen vriesleidingen voor volgen.
  • Neem van alles even een foto en app of mail die even.

Wanneer we antwoorden hebben op bovenstaande vragen, kunnen we u een perfecte aanbieding doen voor een nieuwe vriesmotor en of verdamper.

Waarom we een split-koelsysteem en geen kant-en-klare koelunit installeren?

Wij installeren vriescel motoren van de merken DWM Copeland, Bitzer, Frascold, 'L Unite Hermetique, Embraco, Silensys en Daikin, dus altijd de beste vriesmotor voor uw vriescel binnen bereik.

De verdampers die wij installeren zijn van Searle, Roenest, ECO of FrigaBohn. Wij adviseren en installeren het merk en type wat het beste bij uw vriescel past. Een veel te grote/zware vriesmotor op een kleine vriescel is weggooien van vriesvermogen en dus niet efficiënt, maar een te kleine vriesmotor installeren gaat niet goed werken, dus doen we niet. We installeren dat wat past op uw vriescel of diepvriescel.

Na installatie van de nieuwe vriesinstallatie verlenen wij 12 maanden volledige garantie, dus niet alleen garantie op onderdelen, maar ook op voorrijkosten en arbeidsloon, dus we zullen zeker installeren wat goed en nodig is, want u zult begrijpen dat we er een hekel aan hebben om bij u terug te moeten komen voor een garantie geval.